2024.03.01., péntek - Albin
Zalaegerszeg: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Magyar Péter megtisztítaná a közéletet „attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell”

frisshirek.hu | 2024. február 13. - 07:32
Magyar Péter megtisztítaná a közéletet „attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell”

„Havasi Bertalan arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát”.

Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik

– így válaszolt a Telex megkeresésére Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan, amikor a lap arra érdeklődött, hogy mi a miniszterelnök álláspontja Magyar Péter eddigi állításaival kapcsolatban.

A lap felidézi, hogy ez a fajta kommunikációs panel igencsak bejáratott a kormánynál, az ősforrása pedig vélhetően 2014-ből származik és nem mástól, mint Rogán Antaltól. Mgyar Péter azonban gyorsan reagált.

Nos, innen is üzenem Bercinek, (Havasai Bertalannak) hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell

– reagált Magyar Péter a Facebook-oldalán.

Havasi arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát

– tette hozzá Magyar Péter, aki emlékeztetett, hogy a hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, ezért jelezte a amihez a „maga módján” igyekszik majd témát szolgáltatni.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda