2024.04.14., vasárnap - Tibor
Zalaegerszeg: 25o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Osváth Zsolt szerint Magyar Péter egy mutáns

frisshirek.hu | 2024. március 27. - 16:00
Osváth Zsolt szerint Magyar Péter egy mutáns

Osváth Zsolt szerint Magyar Péter energiája figyelemreméltó.

Magyar Péter alaposan felkavarta a magyar közélet állóvizét azzal a hangfelvétellel, amelyet kedden tett közzé a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban. A témáról többek között Osváth Zsolt influenszer is kifejtette a véleményét.

A tartalomgyártó közösségi oldalán posztolt, miután Magyar Péter közzétette azt a hangfelvételt, amely a Völner–Schadl-ügyben is bizonyító erejű lehet, és amelyen Varga Judit hallható.

Osváth Zsolt szerint a jogász „robbantott” a kedd reggeli bejegyzésével.

Hogy bírja Magyar Péter? Ez az ember valószínűleg egy mutáns, nem alszik! Vagy nem tudom, mit csinál? Mit tol? Adjon már nekem is belőle, legyen szíves. Bemegy reggel kilenckor kicsit az ügyészségre, ott elbeszélget, tanúskodik, kipakol egy felvételt, kicsit így fölborzolja a közhangulatot, hogy úgy mondjam. Kijön az ügyészségről, válaszol néhány kérdésre, majd bejelenti, hogy este hatkor a Markó utcában találkoznak, ott lemondatják Polt Pétert. Hát buli lesz a Markóban, kíváncsi leszek, mi lesz ebből! Nem gyenge a pali

– fejtette ki Osváth Zsolt a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

A Magyar Péter által közzétett hangfelvétel nemcsak a politikusokat, de a celebeket is megszólalásra késztette. Az ügyről nemrég Steiner Kristóf és Majoros Péter is posztolt — adta hírül az Index.