2024.04.14., vasárnap - Tibor
Zalaegerszeg: 25o - 25o
Az ország 19 megyéjében

A NER-nyuszi hozott egy kis meglepit. Varga Judit interjúját adja a Super TV2 húsvét hétfőn főműsoridőben. Köszönjük!

Zimon András | 2024. március 31. - 13:00
A NER-nyuszi hozott egy kis meglepit. Varga Judit interjúját adja a Super TV2 húsvét hétfőn főműsoridőben. Köszönjük!

A TV2 is tolja a Varga Judit-interjút. A Nyitva című, párkapcsolati problémákról szóló magyar vígjáték esik áldozatul a kormányközeli csatorna váratlan programváltozásának. Nagy segítség ez most a magyar családoknak...

Szerda este óta több, mint egymillió megtekintője volt már Varga Judit interjújának, amit a FrizbiTV-ben adott Hajdú Péternek. Ebben részletesen beszélt arról, hogy volt férje, Magyar Péter rendszeresen bántalmazta verbálisan és fizikailag is.

A videót azóta sok tucatnyian elemezték, Hajdú Pétert komoly bírálatok érték, amiért egyetlen egyszer sem kérdezett rá a közéleti vonatkozásokra, Bayer Zsolt pedig azon sajnálkozott, hogy Magyar Péter nem öli meg magát.

A kormányhoz közeli tévécsatornák tesznek róla, hogy az is láthassa a volt igazságügyi miniszter interjúját, aki esetleg az interneten nem futott bele. A HírTV már le is adta azt, egy nappal a YouTube-premier után, húsvét hétfő este pedig a Super TV2 műsorán lesz látható, méghozzá az igen nézett, 21 órás műsorsávban.

A legcsalódottabbak azok lehetnek, akik már várták, hogy megnézhessék a Nyitva című, 2018-ban forgatott magyar vígjátékot, ami így elmarad a csatornán. Érdekesség, hogy a film hivatalos leírása szerint „kendőzetlen őszinteséggel és fanyar humorral igyekszik feltérképezni a párkapcsolatok buktatóit”. Fanyar humor kevésbé, de kendőzetlen őszinteség és párkapcsolati probléma így is lesz a Super TV2-n hétfő este 9-kor. Bár vannak olyanok is, akik a videóban szereplők őszinteségét is megkérdőjelezik.

Fotó: YouTube